la petite difference

la petite difference

המטבח של שלום

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

ב"מטבח של שלום" נערכים קורסי בישול מגוונים ואירועי גורמה עד 26 איש.

קורסי בישול

בקורסי הבישול אני מלמד טכניקות בישול וחיתוך, תכנון תפריט לארוחה ופרזנטציה של מנה בתוך צלחת. קורסי הבישול כוללים סגנונות בישול מגוונים ממטבחי אירופה ברמה הגבוהה ביותר.קורסי הבישול הינם מעשיים. במהלך הקורס, מתנסים המשתתפים בהכנת המנות וחווים את העשייה באופן עצמאי על ידי הדרכת השף. המנות אשר הוכנו בהדרכת השף, יוגשו בסיום הקורס כארוחת גורמה לכל משתתף.הקורס כולל מתכונים מפורטים המלווים את ההכנה לאורך כל הקורס.

ארוחות הגורמה הנם חגיגה של צבעים

ניחוחות ומטעמים ייחודייםאשר הוכנו אישית על ידי, השף שטרית שלום. בסעודות הגורמה אני נותן לניסיון, ליצירתיות ולכישרון לבוא לידי ביטוי.אני משתמש במיטב המוצרים ליצירת ארוחות גורמה, דבר המבטיח את איכות האוכל ואת חווית הסועד. הארוחות מתאפיינות בשפע של מטעמים שיגרמו לכם לגירוי כל החושים. ארוחות הגורמה מביאות לידי ביטוי את המטעמים שחוותי בטיוליי הענפים במסעדות היוקרה ברחבי אירופה.ארוחות הגורמה הפתוחות לנירשמים מפורסמות רק למכותבים שלי , המעונינים לקבל מידע יש להרשם לרשימת תפוצה באתר.

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

דילוג לתוכן