la petite difference

la petite difference

סדנא להכנת עוגות סושי

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

כיף גדול זה לבשל טעים ולהגיש יפה .

המעונינים ללמוד איך עושים את זה בואו ללמוד במטבחי.

הסדנא להכנת עוגות סושי כוללת:
אני מלמד להכין חומץ אורז ,אורז סושי שזה מה שקובע את טעם הסושי , צורות חדשות של עוגות סושי ללא אצות
וארוחה דשנה של סושי ,הקורס יתקיים ב – 02.07.2017 יום שני בשעה 18.00

עלות הקורס 250 שח + 15% טיפ , להרשמה התקשרו אלי 0523205321

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

כידוע בעקבות המצב הבטחוני ישנם שינויים תמידיים בטיסות אל על, עקב כך החלנו שינוי בשיטת ההרשמה.
על מנת שתוכלו להבטיח מקום בטיול עתידי, אני מציע לכם להירשם ולקבוע מקום במחיר הנוכחי, עם התחייבות ראשונית של 50 יורו דמי ביטול, עד 60 יום לפני יציאת הטיול. כל המחירים המוצגים בטיולים הם המחירים לאדם.

על שיטת ההרשמה:
ביום הרישום נא לשלוח דרכון בתוקף – מחיר הטיסה והטיול ישתנה בהתאם למחירי חברת אל על.
במידה ותחליטו להירשם תוכלו לעשות זאת דרך האתר בתשלום מקדמה של 500 יורו.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי ולבחור את היעד הבא שלכם – זה יהיה טיול בלתי נשכח!

Umportenet

דילוג לתוכן