la petite difference

la petite difference

רוטב פסטה ארביאטה

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

חומרים
500 ג עגבניות אדומות או שרי
1 בצל חתוך לשרוכים דקים
10 עלי בזיליקום חתוכים לסרטים
4 שיני שום קצוצים דק
1 כף שמנת
2 פלפל שאטה
1 כף סוכר
שמן זית
מלח פלפל

אופן הכנה
קוצצים את העגבניות לקוביות ואם יש שרי חותכים לרבעים.
מכניסים את הבצל ופלפל שאטה למחבת עם שמן זית על אש בינונית ומבשלים עד הזעת הבצל מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים עד ריכוך אם יש צורך מוסיפים מעט מים
מוסיפים סוכר מלח ופלפל לטעם ומבשלים עוד קצת עד לקבלת מרקם בוצי.
מוסיפים את השמנת והבזיליקום מערבבים ומגישים מעל פסטה.

מצרכים
ביצים
קמח
שמן זית
חלב
חמאה
בצל
טימין
יין לבן
ציר עוף
שמנת
מסקרפונה
קלואה
חצילים
גבינת סנט מור
תפוח אדמה
שום
יוגורט
קורונפלור
עירית
זוקיני
גבינה רכה
עגבניות רכות
עגבניות שרי
בזיליקום
פלפל שאטה
צנוברים
לואיזה
מי ורדים
הל
כוסות למלבי
שמן כמהין

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

כידוע בעקבות המצב הבטחוני ישנם שינויים תמידיים בטיסות אל על, עקב כך החלנו שינוי בשיטת ההרשמה.
בהתאם למצב הלא ברור בנוגע למחירי הטיסות שמתייקרות במהירות החלטתי לשנות את שיטת ההרשמה לטובת לקוחותי.
על שיטת ההרשמה:
שלחו לי את דרכונכם בוואטסאפ ואני אקנה לכם כרטיס טיסה שיבטיח את המחיר ומקומכם בטיול.
משלמים מקדמה של 500 יורו.
60 יום לפני יציאת הטיול, עליכם להחליט אם אתם מצטרפים לטיול.
אם תצטרפו, תשלמו את מחיר הטיול המלא לאדם ב-2 תשלומים.
אם תבחרו לבטל, תקבלו חזרה 450 יורו.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי ולבחור את היעד הבא שלכם – זה יהיה טיול בלתי נשכח!

Umportenet

דילוג לתוכן