דף הבית » אודות שלום שטרית
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.
השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.
תוך שלוש שנים היה לאחד השפים המובילים בארץ לארוחות גורמה ייחודיות.
שלום יצר טיולים קולינאריים באיטליה ,צרפת ,סלובניה ועוד אשר בהם הוא מוציא קבוצת מטיילים מטייל איתם ומלמד אותם את המטבח המקומי.
שלום אינו מאמין שלבשל אפשר ללמוד מהסברה והדגמה ועל כן הוא מלמד קורסים מעשיים בהם המטיילים מבשלים בעצמם עם הדרכתו על פי ספרים שכתב.
שלום אינו מאמין שלבשל אפשר ללמוד מהסברה והדגמה ועל כן הוא מלמד קורסים מעשיים בהם המטיילים מבשלים בעצמם עם הדרכתו על פי ספרים שכתב.
כיום, פתח שלום את מטבחו בגדרה ובו הוא עורך סדנאות בישול, ומכין ארוחות גורמה מהודרות המבטאות את ניסיונו וכישוריו הרבים .
ארוחותיו מוגדרות כיצירה אומנותית וחגיגה של צבע טעם וריח.
למטבחו הוא יבא חביות בלסמי עם בלסמי אמיתי מיושן ממודנה יחודי בארץ.
טיוליו נחשבים לחיים הטובים ופינוק הנפש.