la petite difference

la petite difference

טיול מאורגן וקולינרי בטוסקנה.

זה כבר 20 שנים שאנו מוציאים טיול זה, עם הקפדה על כל פרט, טיול של 6 ימים לחבל ארץ מהטעימים והיפים ביותר באיטליה.

הטיול הקסום בטוסקנה היפה והרומנטית עם השף שלום שטרית שתכנן ויצר חוויה קולינרית בלתי נשכחת.

הטיול יכלול סדנת בישול, לימוד, ביקורים באתרים, סיור בשווקים והמון כיף.

טוסקנה – שילוב מופלא בין טבע לאדם – נופים עוצרי נשימה בחבל ארץ בעל יופי נשגב: הרים, ביצות, גבעות אפרפרות ושדות מוריקים טוף ושיש.

נוף מרהיב של גבעות מוריקות, חופי ים, כפרים מימי הביניים, ערי מבצר, כנסיות המשמשות כמוזאונים ארכיטקטורה נשגבת, ארמונות, צריחים ולקינוח – אוכל משובח ויין קיאנטי נפלא.

תראו יצרני בלסמי , פארמזאן , ריקוטה וכמהין .

כל טעימה תסביר לכם כמה טעים המקור .

בקורס בישול עם מאמה אנה ואיתי תחוו חווית בישול אדירה ונצור ארוחת ערב טעימה.

 

הטיול בתאריך

26/11/2024 עד  01/12/2024

 

 

מהלך הטיול:

 

יום 1 – יום שלישי 26/11/2024

טיסה סדירה לרומא והגעה בבוקר קבלת סלסלת השף, ונוסעים לטוסקנה

ביקור בעיירה מגלינה סבינה

ארוחת צהריים במסעדה משובחת בדרך לטוסקנה לפי רמת המסעדה אפשר להבין שהטיול ברמה גבוהה מאוד!!!

הגעה לוילה וקבלת חדרים .

הוילה עתיקה ומהודרת חולשת על נופים מדהימים ומבחינת החדרים מתנהגת כמלון משובח

ארוחה משובחת של המטבח הטוסקני במסעדת שף עם יין אל תוך הלילה.

 

 

יום 2 – יום רביעי 27/11/2024

לאחר ארוחת בוקר

יציאה לביקור במפעל כמהין . כמהין היא הפטריה היקרה ביותר בעולם .

נעשה טעימות של הפטריה בגבינה, דבש, חם וקר יהיה לנו אפשרות לקנות, חוזרים דרך עיירה קטנה ציוויטלה שקבלה מדלית זהב על המרכז המיוחד שלה שיש בו בניה עתיקה ופסלים מודרנים וסיפור עצוב ממלחמת העולם השניה.

צהרים אוכלים במעדניה שמגישה את מיטב הנקניקים והגבינות של טוסקנה

קורס בישול שהקבוצה מבשלת את ארוחת הערב

השף מסביר את התפריט מחלק את הקבוצה לחוליות בישול .

והחברה מבשלים את ארוחת הערב עם השפית אנה ושלום שטרית

ארוחת גורמה של מה שבישלנו עם יין אל תוך הלילה.

 

 

יום 3 – יום חמישי 28/11/2024

ארוחת בוקר קלה מאוד קוראסון וקפה

יציאה מהווילה למודנה.

ביקור במפעל גבינות פרמאזאן התבוננות בתהליך הייצור וטעימת הגבינה מגוש של 3 שנים שיפתח עבורנו וריקוטה חמימה ומדהימה מהיצור.

ביקור באחוזת הבלסאמי למידת תהליך הייצור וטעימות בלסאמי של 5, 12, 25 שנים

ארוחת צהריים במסעדה מהודרת עם נוף מהסרטים ותפריט עשיר שבחרתי עם אוכל מקומי של איזור אמילייה.

ממשיכים לוילה עם עצירה במרכז מסחרי לקניות, בלי מתנה אי אפשר לחזור הביתה.

ממשיכים לעיירה סאן קאשיאנו

עיירת פרבר של פירנצה

אוכלים בפיצריה איטלקית טיפוסית

וממשיכים לוילה שלנו

 

 

יום 4 – יום שישי 29/11/2024

ארוחת בוקר של השף

יציאה לגרבה אין קיינטה עיירה מקסימה על דרך היין

בעיירה זו ממוקם הקצב המפורסם של טוסקנה

מבקרים במוזיאון היין וטעימה ממבחר גדול של יינות ושמנים של טוסקנה, ממשיכים בנסיעה על דרך היין המפורסמת בנופיה ,כביש 222

נוסעים לארוחה אצל חברי השף מרקו. נאכל ארוחת צהרים וגולת הכותרת יהיה סטייק פיורנטינה המפורסם של פירנצה.

לאחר הארוחה מבקרים בסופר בכדי לרכוש מוצרים מעניינים בהדרכתי,

בוילה מחכה לנו ארוחת גבינות, אוסף גבינות שבחרתי מכל איטליה ארוחה עשירה טעימה ומיוחדת.

בתוספת בישולי השף של כמהין

 

 

יום 5 – יום שבת 30/11/2024

לאחר ארוחת בוקר נפרדים מהוילה

נוסעים לסיינה שהיא עיר עתיקה ויפה. נקבל את סיפור העיר ממדריכה שלי על מירוץ הסוסים המפורסם ויריבות המשפחות.

יהיה זמן חופשי לקניות.

ממשיכים דרומה לאאוטלט מהמם עם מותגים ונעשה שופינג אחרון  .

ממשיכים לרומא ללינה וארוחת ערב ליד שדה התעופה.

 

יום 6 – יום ראשון 01/12/2024

יציאה מוקדמת לשדה התעופה וממריאים לארץ

 

מחירים ומה כלול:

 

מחיר הטיול:     2780  אירו

תוספת ליחיד.  550

6 ימים של אושר

טיסת אל על

לינה בוילה מפוארת

אירוח מלא ברמה גבוהה ונדיבה

קורס בישול

מסעדות מהמשובחות שנבחרו על ידי

אוטובוס מרווח

 

המחיר אינו כולל:

 

ביטוח נסיעות מורחב עם החזר תשלום הטיול במקרה הצורך

קניות פרטיות

150 יורו כניסות לאתרים וטיפים במסעדות מלון

לא כולל נהג

דילוג לתוכן