טיול קולינרי מאורגן לדורדון – מסע קסום אל מסעדות גורמה ומחוזות הטעמים של צרפת
חבל דורדון שבדרום מערב צרפת הוא פנינה קולינרית עשירה, השופעת במטעמים מסורתיים לצד מסעדות מישלן יוקרתיות, יקבים מרשימים ואומנויות בישול עתיקות. בטיול קולינרי לדורדון תגלו את עומק התרבות הצרפתית דרך הטעמים, הניחוחות, והסיפורים שמאחורי כל מנה וכל יין. כאן, באווירה הפסטורלית של כפרים עתיקים, יקבים מסורתיים ומרכולים מקומיים, תפגשו את מיטב הטעמים של פריגור השחורה, הידוע כביתם של הכמהין, פואה גרא, קונפי ברווז, וגבינות אומנותיות מרחבי האזור.
מסלול הטיול נבחר בקפידה על ידי השף שלום שטרית, כדי להעניק חוויה מקיפה ועמוקה של התרבות והבישול הצרפתי האותנטי, תוך חשיפה למסעדות יוקרה, יקבים בוטיקים, מפגשים עם שפים וסומליירים מקומיים, וביקורים במבצרים מרהיבים, שווקים ססגוניים, וגלריות אומנות נדירות.
טיול כוכב זה, היוצא מדי יום ממלון בוטיק חדש ומפנק, יכלול גם מסעדות עם שניים ושלושה כוכבי מישלן, שמציעות מנות בטכניקות בישול מתקדמות כמו סו-ויד ושיטות יצירתיות אחרות להדגשת הטעמים. כל זאת באירוח מלא, עם רמת שירות גבוהה ביותר שתלווה אתכם לאורך כל הדרך.
לפני היציאה, ייערך ערב היכרות חגיגי במטבחו של השף שלום בגדרה, שם יוענקו לכם מנות טעימה שיכינו אתכם לחוויות הקולינריות שצפויות לכם בצרפת. זהו רק הפרומו לטיול שבו נצלול לעולמות הטעמים והבישול הצרפתי, בסיור ייחודי שמתמקד ברגעים היוקרתיים והאותנטיים ביותר של מחוז דורדון הקסום.
כדי להבטיח את בטיחותכם המוחלטת השף עבר קורס החייאה ונושא עמו דפיברילטור מתקדם לטיפול מידי במקרי חירום