la petite difference

la petite difference

ארוחת גורמה עם השף שלום שטרית

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

קפוצ'ינו ערמונים ושום שחור וטויל פרמזאן

פנה פורי עם סביצ'ה מוסאר ים ופומלה עם סלט גזר וסלרי

רביולי ריקוטה ותרד עם סלט צנוניות ואגסים

קרפאצ'יו בקר עם סלק קלוי זוקיני וצנוברים וסלט עלים עם בלסמי עתיק

חציל קלוי ובורטה עם גספאצ'יו עגבניות ושמן פטרוזיליה

קרם דלעת ושמן דלעת עם דפי דלעת קלויים

ריזוטו אספרגוס עם פירות ים

סורבה לימון ןלואיזה עם שמן ומלח אוקיאנוס

אגס מבושל ביין ותבלינים ממולא בכבד אווז , טרין כבד אגס ופירות עם סלט מתקתק וסורבה

סמי פרדו פיסטוק עם ליקר פיסטוקים

מלבי לואיזה והל עם רוטב מלבי

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

דילוג לתוכן